17/9/10

Νέες ατάκες Δήμητρας

  1. - Πολύ δουλειά έχει το επισκευαστήριο... γεμάτο χαλασμένα αυτοκίνητα... (το συνεργείο)
  2. - Όχι μπαμπά... δεν είναι τούρκικο, είναι σουηδέζικο... από τη Σουηδεσία. (τούρκικο - Τουρκία, σουηδέζικο - Σουηδεσία)


Και το καλύτερo:
Στην επιστροφή από τις καλοκαιρινές μας διακοπές στη Μάνη, κάναμε έναν κύκλο για να περάσουμε από το θέατρο της Επιδαύρου να δει η Δήμητρα έναν αρχαιολογικό χώρο για πρώτη φορά, μια και είχανε μιλήσει για τα αρχαία μνημεία και στο σχολείο (προ-προ-νήπιο). Ενθουσιάστηκε με τα πάντα: από το πάρκινγκ μέχρι και τα δέντρα. Είδαμε πρώτα το μουσείο, και μετά ανεβήκαμε στο θέατρο.

Ανεβαίνοντας της εξηγούσα πως το μαγικό σε αυτό το θέατρο είναι η ακουστική του. Δηλαδή πως όσο ψηλά και αν κάθεσαι μπορείς να ακούς τί λένε οι ηθοποιοί στην ορχήστρα (σκηνή) το ίδιο καθαρά σαν να είσαι κοντά τους. Μόλις φτάσαμε εκεί, πετύχαμε μια ιταλιδούλα τουρίστρια να τραγουδάει. Μια κοπελίτσα 14-15 χρονών, τραγουδούσε με αγγελική φωνούλα θρησκευτικούς ύμνους. Η Δήμητρα έμεινε εκστατική για λίγα λεπτά, και μετά άρχισε να ανεβαίνει. Κάθε 5-6 διαζώματα καθόταν για λίγο να επιβεβαιώσει το θέμα της ακουστικής. Ξαφνικα:
-Μαμά... τσίσα μου!
-Έλα, πάμε κάτω να βρούμε την τουαλέτα.
-Μα... θα χάσω την παράσταση!!

2 σχόλια:

popelix είπε...

Γεια σου Αρχοντία και καλή σχολική χρονιά! Πολύ τσαχπίνα η μικρούλα σου ;-) Με γεια και το νέο blogger theme.

Αρχοντία είπε...

Γεια σου Popelix. Καλή σχολική χρονιά και σε σας! Με έπιασε φθινοπωρινή διάθεση και αυτό το theme ταιριάζει στην εποχή!